FanAnimeRomania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Propunere :D

3 participanți

In jos

Propunere :D Empty Propunere :D

Mesaj  Ulquiorra Joi Sept 01, 2011 2:46 pm

Foarte simplu un mic joc

Turnament arena : se va face un turneu intre Naruto Bleach Fairy Tail si one piece

pers vs pers din acelas anime se vor lupta .. castigatorul avanseaza si lupta cu, castigatorul din alta batalie si tot asa pana se va ajunge la 1 in fiecare anime

cei patru castigatori se vor lupta intre ei in semi finala

iar evident finala intre cei mai buni dintre cei mai buni NE VA TREBUII MULT TIMP DAR>>>>

Astept Pro / Contra Very Happy
Ulquiorra
Ulquiorra
Membrii
Membrii

Data de inscriere : 01/09/2011
Varsta : 31

Sus In jos

Propunere :D Empty Re: Propunere :D

Mesaj  GinTheSnake Joi Sept 01, 2011 3:05 pm

Idea este foarte buna, dar din pacate avem foarte putini membri (17) dintre care maxim 5 care sunt activi, ar fi super jocul mai ales daca am fi mai multi useri pe site, eu zic ca ar trebui sa mai asteptam un pic pana vom avea mai multi membri cel putin 10 (care sa fie activi), dar daca ceilalti useri sunt de acord si vor sa se inceapa jocul cat mai repede posibil eu nu ma voi inpotrivi, chiar daca jocul nu ar avea acelasi farmec cu asa putini mebmri.

Asta e parerea mea, totusi primesti un PRO mare din partea mea si sper sa putem incepe jocul cat mai repede.
GinTheSnake
GinTheSnake
Hokage
Hokage

Data de inscriere : 21/08/2011

Sus In jos

Mesaj  BiChOn Vin Sept 02, 2011 1:01 am

GinTheSnake a scris:Idea este foarte buna, dar din pacate avem foarte putini membri (17) dintre care maxim 5 care sunt activi, ar fi super jocul mai ales daca am fi mai multi useri pe site, eu zic ca ar trebui sa mai asteptam un pic pana vom avea mai multi membri cel putin 10 (care sa fie activi), dar daca ceilalti useri sunt de acord si vor sa se inceapa jocul cat mai repede posibil eu nu ma voi inpotrivi, chiar daca jocul nu ar avea acelasi farmec cu asa putini mebmri.

Asta e parerea mea, totusi primesti un PRO mare din partea mea si sper sa putem incepe jocul cat mai repede.
Dau T.C dar promit ca daca o sa avem umpic mai multi membri voi accepta sugestia!
BiChOn
BiChOn
Administrator
Administrator

Data de inscriere : 22/07/2011

http://fananimeromania.createaforum.net

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus