FanAnimeRomania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Zaraki Kenpachi & Kuchiki Byakuya vs Kyoraku Shunsui & Ukitake Jushiro

+2
BiChOn
GinTheSnake
6 participanți

In jos

Cine credeti ca castiga?

Zaraki Kenpachi & Kuchiki Byakuya vs Kyoraku Shunsui & Ukitake Jushiro I_vote_lcap0%Zaraki Kenpachi & Kuchiki Byakuya vs Kyoraku Shunsui & Ukitake Jushiro I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Zaraki Kenpachi & Kuchiki Byakuya vs Kyoraku Shunsui & Ukitake Jushiro I_vote_lcap0%Zaraki Kenpachi & Kuchiki Byakuya vs Kyoraku Shunsui & Ukitake Jushiro I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Zaraki Kenpachi & Kuchiki Byakuya vs Kyoraku Shunsui & Ukitake Jushiro I_vote_lcap100%Zaraki Kenpachi & Kuchiki Byakuya vs Kyoraku Shunsui & Ukitake Jushiro I_vote_rcap 100% 
[ 7 ]
[ 0 ]

Total voturi : 7

Zaraki Kenpachi & Kuchiki Byakuya vs Kyoraku Shunsui & Ukitake Jushiro Empty Zaraki Kenpachi & Kuchiki Byakuya vs Kyoraku Shunsui & Ukitake Jushiro

Mesaj  GinTheSnake Dum Aug 21, 2011 3:38 am

Cine credeti ca va castiga aceasta lupta?
Va rog sa veniti cu argumente si sa spuneti de ce castiga echipa x sau y, nu vreau sacriti numele echipei care credeti ca castiga spuneti si de ce credeti ca ar castiga.
GinTheSnake
GinTheSnake
Hokage
Hokage

Data de inscriere : 21/08/2011

Sus In jos

Zaraki Kenpachi & Kuchiki Byakuya vs Kyoraku Shunsui & Ukitake Jushiro Empty Re: Zaraki Kenpachi & Kuchiki Byakuya vs Kyoraku Shunsui & Ukitake Jushiro

Mesaj  BiChOn Dum Aug 21, 2011 3:44 am

Desii byakuya si zenpaki imi plac mai mult , nu ei ar castiga Sad
BiChOn
BiChOn
Administrator
Administrator

Data de inscriere : 22/07/2011

http://fananimeromania.createaforum.net

Sus In jos

Zaraki Kenpachi & Kuchiki Byakuya vs Kyoraku Shunsui & Ukitake Jushiro Empty Re: Zaraki Kenpachi & Kuchiki Byakuya vs Kyoraku Shunsui & Ukitake Jushiro

Mesaj  Tudor Lun Aug 22, 2011 10:56 am

Parerea mea Byakuya e un tip ganditor ataca dupa ce vede ce puteri are inamicul poate poate ar purea . dar zaraki el nu gandeste ataca direct... si nu cred ca o sa ia in considerarea abilitatile lui Kyoraku ..si o sa-l termine imediat...apoi e si Ukitake care absoarbe orice atac...deci deci .. nu au sanse =)))
Tudor
Tudor
Membrii
Membrii

Data de inscriere : 22/08/2011

Sus In jos

Mesaj  GinTheSnake Mar Aug 23, 2011 8:43 am

Ai dreptate ca nu au sanse, dar sunt surprins, am facut threadul asta cu speranta ca o sa spuna cineva ca Zaraki cu Byakuya castiga sa am si eu cu cine contrazice dar se pare ca nu am noroc:))
Si Ukitake cu Kyoraku sunt doar in Shikai si Zaraki cu Byakuya nu au sanse, imaginativa in bankai ce ar face cu ei, probabil si Kyoraku si Ukitake iar bate pe amandoi fara prea mari pronleme.
GinTheSnake
GinTheSnake
Hokage
Hokage

Data de inscriere : 21/08/2011

Sus In jos

Mesaj  KeNt Lun Aug 29, 2011 4:03 am

ar castiga shunsui si junshiro
KeNt
KeNt
Sannin
Sannin

Data de inscriere : 29/07/2011
Varsta : 25

Sus In jos

Mesaj  florin89 Sam Sept 03, 2011 10:32 am

ukitake
florin89
florin89
Administrator
Administrator

Data de inscriere : 16/08/2011

Sus In jos

Mesaj  ExTaSy Dum Sept 04, 2011 1:31 pm

Kyoraku Shunsui & Ukitake Jushiro

Motivele au fost zise deja.
ExTaSy
ExTaSy
Hokage
Hokage

Data de inscriere : 04/09/2011
Varsta : 31
Localizare : Sibiu

http://Anime-Nolimit.ro/site

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum